>

POL AMK seminaari

MC UAS seuraava seminaarimatka on Polamk:iin 10.-11.9.2020 

Ilmoitaudu tästä seminaarimatkalle

Kutsu seminaariin ja matkan kuvaus

Koronaepidemia esti seminaarimatkamme toteuttamisen vakiintuneena ajankohtana kesäkuussa. Mikäli sairastuvuustilanne pysyy tämänhetkiseen tapaan rauhallisena ja uusia tiukennuksia liikkumiselle ei tule, voimme tehdä matkamme 10.-11.9.2020 noudattaen asianmukaisia varotoimia. Jos tilanne pahenee uudelleen, seminaarimme peruuntuu tältä vuodelta.

Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) ottaa meidät vastaan perjantaina 11.9. klo 9.00. Luvassa on erityisen hieno aamupäivä liikenneturvallisuuden ja poliisin työn sekä koulutuksen ajankohtaisten asioiden parissa. Tutustumme myös mielenkiintoiseen Poliisi-museoon.

Matkan kuvaus

Seuraavassa on seminaaripäivien ja ajoreittien lyhyet kuvaukset. Yksityiskohtaiset ajoreittien kuvaukset ja aikataulutukset lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse matkakirjeen muodossa n. viikkoa ennen matkan alkua. Reitit ovat tuolloin myös pyydettäessä saatavilla Garmin-navigaattoriin sopivina Basecamp-tiedostoina.

10.9.2020

Klo 9.00 Starttaamme matkaan Tikkurilasta Laurean edustalta (Ratakatu 22). Ajamme Tuusulan ja Nurmijärven kautta pikkuteitä Vihtijärvelle, jossa pidämme kahvitauon motoristien suosimassa Söykerin tuvassa.

Klo 11.00 Tutustumme Karkkilassa monipuoliseen Nahkion maatalouskonemuseoon ja lounastamme idyllisessä Ravintola Rinteessä.

Matka jatkuu valitettavasti jo talvitauolle sulkeutuneen omaperäisen Cafe Lättiksen ohi Räyskälän ilmailukeskukseen päiväkahville ja sieltä Akaan kautta Tampereelle.

Majoitumme Hotelli Scandic Rosendahliin. Yhteinen illallinen nautitaan hotellimme juuri uusitussa ravintolassa.

11.9.2020

Klo 8.30 startti Polamk:uun seminaariin ja lounaalle.

Iltapäivällä tutustumme Kangasalla Mobilian autokylän monipuolisiin näyttelyihin. Paluumatka ajetaan uusiutuneen Vehoniemen automuseon kautta ja tietenkin Vehoniemenharjua ja Hämeen härkäteitä pitkin Tikkurilaan. Kahvittelupaikka matkan varrelta on vielä hakusessa, kun suunnitelmaan alun perin kuulunut, motoristien suursuosikki Mommilan kyläpuoti on jo ehtinyt talvilevolle. Tikkurilassa olemme klo 19.00 mennessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu parhaimmin MC UAS:n nettisivulla, jonne ilmoittautumislinkki on avautunut. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä enemmän ajon järjestäjillä on aikaa huolehtia tarpeellisten palvelujen varmistamisesta ja ajoreittien yksityiskohdista. 

Seminaarista ei peritä osallistumismaksua.

Kysymykset, joihin haluamme sinun vastaavan ilmoittautuessasi:

-        Nimi, oma AMK, moottoripyörän merkki ja rekisterinumero, puhelinnumero matkan aikana, kyydissä olevan nimi (Huom! Kyytiläinen ilmoittautuu erikseen)

-        Osallistutko koko seminaarimatkaan 10.-11.9. tai johonkin sen osaan? Mihin?

-        Missä liityt matkaan? Ajatko suoraan Tampereelle?

-        Yövytkö Scandicissa (muista varata huone)? Jos yövyt toisaalla niin missä?

-        Onko sinulla allergioita tai muita ruokarajoitteita?

 

Majoituksen varaaminen

Olemme tehneet majoitusvarauksen Scandic Rosendahliin. Huoneiden erikoishinnoittelu ja osoite varauksen tekoon nettisivun kautta löytyvät liitteenä olevasta Scandicin tarjousvahvistuksesta. Muista tehdä varaus viimeistään 27.8.2020.

Seminaarin osallistuja on toki vapaa yöpymään missä tahansa toisaalla, jos niin haluaa, yöpymistä Scandicissa ei millään muotoa edellytetä. Scandicin tarjous

 

Vastaan mielelläni seminaariin liittyviin kysymyksiin. Soitelkaa tai lähettäkää sähköpostia!

Parhain terveisin

Veijo Ilmavirta

050-521 5894

ilmavirta@kolumbus.fiMC Universities of Applied Sciences ry